ФОТО - ГАЛЕРИЈА
 

ДОМА

За Геосфера

Проекти

Натпревари

Соопштенија

Фото-галерија

Екскурзии

Коментари

Занимливости

Гео-прозорец

 


КОНТАКТ СО

РГД „ГЕОСФЕРА“

 

Адреса:

„Партизанска“ 27/17

7000 Битола

Р. Македонија

 

e-mail: rgdgeosfera@yahoo.com

 

жиро сметка: 500000000508889

даночен број:

4002006172226

Стопанска банка

а.д. Битола

 

 

 

 
  • Второ Годишно Собрание на Друштвото и обука за користење на Google Earth во наставата по географија - 09.02.2008 год.


  • Едукативна средба Институт по географија (18.01.2008 год.)


 

     

 

                                  

 

 


  • Регионални натпревари по географија 2007 год.


 

     

 

                                  

 

 

 


  • Едукативна средба - 24.03.2007 год.


 

 

 

 

          

 

 

      

 


  • Прво Годишно Собрание на Друштвото - 02.12.2006 год.


 

Обраќање на
претседателот
Учесници на Годишното Собрание     Промоција на
географска
литература

 

      

Отварање на
собранието

Презентација на трудовите од учеството на

3 Конгрес на географите на Р.Македонија

Презентација на трудовите од учеството на 3 Конгрес на географите на Р.Македонија
 
Обраќање на
претседателот
на Друштвото
 Пополнување на пристапници  

 

                                    


  • Учество на битолските географи на Третиот конгрес на географите на Република Македонија


 

 

Отварање на Конгресот   Работно претседателство Доделени дипломи
      Презентација на трудовите
 Моменти од коктелот

                                                     

 

ПОЧЕТОК